Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: !!!!!! DirecTV !!!!!!

  1. #1
    Hunter/Eq. Trainer :-) BZHorseMomE's Avatar
    Member Since
    Oct 2006
    Posts
    4,009

    Thumbs down !!!!!! DirecTV !!!!!!

    !!!!!!! Getting so tired of DirecTV !!!!!!!! Everytime the electric goes out the SWM box keeps getting fried and then it takes them 4 or more days to get out to replace it. Starting to think DirecTV should just leave us a back up so we can replace it ourselves. Then call them to replace the back up when we use it. We've even hooked the SWM box into a surge protector & sometimes it saves the SWM box, but most of the time not. So tired of seeing error code 771A!!!! At least with Comcast they would be out the next day if not that not fixing the problem if it was an area wide outage.

    Anyone have this problem with DISH Network?
    Catch A Dream Equestrian Program w/Marcia Kane

    Beginner thru Advance Hunter/Jumper/Equitation riding lessons.
    For more information check out CATCH A DREAM Equestrian Program on facebook and LIKE US or E-Mail marciakane@hotmail.com

  2. #2
    No Longer the Kid
    Member Since
    Oct 2005
    Location
    Somewhere in Md
    Posts
    4,734
    I've had directv for about 8 months, haven't had a single problem with them

  3. #3
    Super Genius ylexot's Avatar
    Member Since
    Feb 2004
    Location
    St Inigoes, MD
    Posts
    14,390
    I don't even know what a SWM box is. I've had DirecTV for ~10 years and never had a problem. Of course, it seems that our receiver might be failing. It's dropping audio very briefly (<1 sec) every so often.
    All men having power ought to be distrusted to a certain degree.

    James Madison, speech at the Constitutional Convention, July 11, 1787

  4. #4
    Methodically disorganized hvp05's Avatar
    Member Since
    Jul 2005
    Location
    Northeast of you
    Posts
    14,393
    Blog Entries
    4
    I had them for several years and never saw that.
    A word to the wise ain't necessary; it's the stupid ones who need advice. -- Bill Cosby

  5. #5
    Hunter/Eq. Trainer :-) BZHorseMomE's Avatar
    Member Since
    Oct 2006
    Posts
    4,009
    Quote Originally Posted by Softballkid View Post
    I've had directv for about 8 months, haven't had a single problem with them
    Have you ever had to call them for a service call when you get the message "Problem communicating with dish message code 771A" when your service goes out?
    Catch A Dream Equestrian Program w/Marcia Kane

    Beginner thru Advance Hunter/Jumper/Equitation riding lessons.
    For more information check out CATCH A DREAM Equestrian Program on facebook and LIKE US or E-Mail marciakane@hotmail.com

  6. #6
    Registered User Wildcat97's Avatar
    Member Since
    Jun 2009
    Location
    In the Park
    Posts
    265
    Been with DishNetwork for almost 10 years. Never had anything like that. Just a few DVR hard drives have failed...
    Quote Originally Posted by BuddyLee View Post
    If it looks like a fool, it probably is one.

  7. #7
    Hunter/Eq. Trainer :-) BZHorseMomE's Avatar
    Member Since
    Oct 2006
    Posts
    4,009
    Quote Originally Posted by ylexot View Post
    I don't even know what a SWM box is. I've had DirecTV for ~10 years and never had a problem. Of course, it seems that our receiver might be failing. It's dropping audio very briefly (<1 sec) every so often.
    Trust me I don't want to know what a SWM box is either, but everytime our service goes out it is because of a fried SWM box. Plus the tech. put the SWM box way up in our attic where we need to use a ladder & crawl another 15' to get to. When they finally come out on Wednesday to fix the SWM again we are having them move it downstairs to the main TV so we can get to it when we have another power outage or it goes out for no reason.

    Also when we got the heavy snow back in 09'/10' DirecTV said to get my service back to go outside with my garden hose to shoot water on the dish to remove the snow. Let me tell you that was fun.
    Last edited by BZHorseMomE; 05-16-2011 at 12:17 PM.
    Catch A Dream Equestrian Program w/Marcia Kane

    Beginner thru Advance Hunter/Jumper/Equitation riding lessons.
    For more information check out CATCH A DREAM Equestrian Program on facebook and LIKE US or E-Mail marciakane@hotmail.com

  8. #8
    We've lived here (Pr. Fred.) for a year & a half from Fairfax county. In Fairfax, my house was surrounded by huge 200 yr old oak trees. Never had a problem with DirectTV...that is til we moved here. It's the worst. Splotchy signal in perfect weather, programs not recorded, etc. This fall when the 2 yr contract expires, we're going to Comcast. We have the "whole package deal" w/Verizon...they're gettin too much of our money for crap service.

  9. #9
    Repete Pete's Avatar
    Member Since
    Jan 2003
    Location
    Hollywood
    Posts
    52,473
    Blog Entries
    1
    My only complaint is that they charge me too much money.

    Oh and the last time they called in their series of new and exciting offers and I upgraded to "every channel available" I was of the understanding that it was for "every channel available" so now when I select the randome show and it says "channel not available in your subscription" I wonder if i was lied to.

  10. #10
    Kernel panic: Aiee....... TWL's Avatar
    Member Since
    Aug 2003
    Location
    White Sands, NM
    Posts
    485
    Quote Originally Posted by BZHorseMomE View Post
    !!!!!!! Getting so tired of DirecTV !!!!!!!! Everytime the electric goes out the SWM box keeps getting fried and then it takes them 4 or more days to get out to replace it. Starting to think DirecTV should just leave us a back up so we can replace it ourselves. Then call them to replace the back up when we use it. We've even hooked the SWM box into a surge protector & sometimes it saves the SWM box, but most of the time not. So tired of seeing error code 771A!!!! At least with Comcast they would be out the next day if not that not fixing the problem if it was an area wide outage.

    Anyone have this problem with DISH Network?
    Are you sure it's being fried? Does the green light come on on the power inserter?
    SWM is normally very good tech but if the receiver/DVR is booted without seeing a SWM signal, it defaults to the legacy setting causing the problem you describe.
    It's possible that your receivers/DVR are coming back online before the SWM is ready. To make sure, first remove power(pull the power plug) from all your DirevTV equipment. Power on the SWM. Then power on the receivers/DVRs--one at a time.
    If it is fried, it's more likely the wrong power inserter is being used or you have bad electrical wiring in your residence.
    Anyone who tells you that the negative is not just as important as the positive has obviously never jump-started their car.

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Search:     Advanced Search
Search HELP

| Home | Help | Contact Us | About somd.com | Privacy | Advertising | Sponsors | Newsletter |

| What's New | What's Cool | Top Rated | Add A Link | Mod a Link |

| Announcements | Bookstore | Cafe | Calendar | Classifieds | Community |
| Culture | Dating | Dining | Education | Employment | Entertainment |
| Forums | Free E-Mail | Games | Gear! | Government | Guestbook | Health | Marketplace | Mortgage | News |
| Organizations | Photos | Real Estate | Relocation | Sports | Survey | Travel | Wiki | Weather | Worship |